Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Prezidentský pár na farmě. Pavel si pohladil krávu, první dámu okouzlila kočka

Autor: jko - 
25. dubna 2024
20:28

Mezi zemědělci a zvířaty strávil den prezidentský pár Petr Pavel a paní Eva. Ti navštívili farmáře v rámci Dne Země. A první dáma se pochlubila několika snímky. Na nich je vidět, že se nebojí pohladit si krávu. A také se pomazlila s kočkou. Tu měli donedávna i Pavlovi, ale hradní Micka v půlce dubna uhynula.

„S manželem jsme se v rámci připomenutí Dne Země, setkali s místními farmáři na zemědělské ploše v Radošovicích a navštívili farmu Cihlář v Milošovicích,“ napsala na sociální síti Instagram Pavlová s tím, že ona i prezident se seznámili s metodou regenerativního zemědělství a chovem dobytka.

„Zemědělská půda v současné době trpí nešetrným zacházením za účelem co nejvyšších výnosů. Jsem ráda, že jsem měla možnost vidět, že to jde dělat i jinak,“ pokračovala Pavlová.

„Budeme-li mít zdravou přírodu, tak potom také zdravou rodinu i společnost. K naplnění této vize nestačí jen chtít, ale i konat. Což se v tomto případě daří,“ dodala první dáma.

A přidala i několik snímků, kde je s Pavlem na louce, hladí krávu nebo osla a také si podrbala kočku.

Ztráta Micky

Prezidentský pár přitom o svého mazlíčka nedávno přišel. Neoficiální první kočka Česka Micka byla s Pavlovými zhruba 12 let. Jako nalezence ji přivedla do domácnosti právě první dáma. Micka dokonce byla jedním ze symbolů Pavlovy kampaně.

„Micka odešla s pohlazením v naší blízkosti. Naši mazlíčci, parťáci, jsou tady pro nás každý den. Čekají s věrností a láskou, až se vrátíme z práce. Jsou s námi pouze po omezený čas. I když jsme unavení a není nám do skoku, nezapomínejme, že jejich čas s námi se počítá nespravedlivě rychleji,“ sdílela bolest ze ztráty zvířecího parťáka Pavlová.

stoura ( 5. května 2024 05:43 )

ještě jsem zapomněl a to za DVA roky!

stoura ( 5. května 2024 05:42 )

Pořád každý vidí Babiše a jeho hospodaření za sedm let, ale kolik korun projebal Fiala do Ukrajiny??

stoura ( 5. května 2024 05:36 )

Ne že by mělo, ono to dovětek má,Pavel si pohladil krávu první dámu. 🙂

Alice Justova ( 26. dubna 2024 22:53 )

Přesně tohle mě taky napadlo 😂

Vendy O ( 26. dubna 2024 22:22 )

To bouchne do očí 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa