Lenka je žena mnoha tváří. Bloggerka, podnikatelka a hlavně majitelka krásné postavy, která nedá mnohým mužům spát. Není tedy divu, že krásku s úzkým pasem a dmoucími se ňadry zblízka i zpovzdálí obdivuje mnoho slavných mužů.

Na nejednom večírku byla v minulosti spatřena přilepená ke hvězdám, jako je zpěvák Dalibor Janda (71), nebo se ovíjela jako břečťan okolo nepoučitelného proutníka a milovníka žen, již zmiňovaného Felixe. A všichni tito muži měli velký problém s touto sexbombou udržet cudný oční kontakt dle pouček mistra etikety Ladislava Špačka (74).

Nezbedná provokatérka opět zahltila instagram lascivními snímky, při kterých se mužům zastavilo na chvíli srdce. A pokud to bude tímto tempem dělat dál, tak velká část populace Čechů bude mít brzy srdeční arytmii.

Na posledních snímcích se nechala zvěčnit na schodech ve spodním prádle, jehlových kozačkách nad kolena a v bílém polotransparentním trenčkotu, ve kterém připomínala při troše fantazie doktorku, ale rozhodně ne Quinnovou. Spíše evokovala takovou, kterou najdete pouze ve snímcích pro dospělé.

Video
Video se připravuje ...

Lenka Dragounová: Muži po mně jdou kvůli sexy mozku! Markéta Reinischová

Pozornému čtenáři ale nemůže uniknout, že její krása na fotkách je možná až příliš dokonalá. Rozhodně není hříchem pro potěchu oka doplnit snímek decentní retuší nebo jemným filtrem, ale čeho je moc, toho je příliš! Lenka Dragounová se potýká s výtkami svých fanoušků. Jeden z nich jí dokonce vytkl, že její tvář má naprosto jinou barvu než její tělo! Což se ale Dragounové nelíbilo. „Záměrně neopaluju tolik obličej jako tělo,“ bránila se kráska.

Bohužel filtry zničily snímku hloubku ostrosti a na některých fotkách vypadá tělo Felixovy múzy spíš jen jako 2D natisklá figura na zástěře z obchodů s „ptákovinami“. Je otázkou, jestli takovým přístupem opravdu snaživá podnikatelka své fanoušky získá, nebo spíš odradí.

Fotogalerie
79 fotografií