Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Zmatený naháč v Jirkově opakoval náhodná slova: Hrozí mu vězení

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: jel - 
26. dubna 2024
10:20

Muž (34) z Jirkova na Chomutovsku začátkem dubna odhodil veškerý stud a především oblečení a procházel se po ulici nahý. Policii pak opakoval náhodná slova. Ukázalo se, že byl pod vlivem drog a v minulosti už seděl za výtržnictví. Teď mu hrozí tříleté vězení.

Nahého muže na ulici Beethovenova v Jirkově si všimlo několik svědků, kteří to oznámili policii. „Zcela nahého muže zastihli na chodníku u panelového domu. Místo vysvětlení důvodu svého počínání hlídce opakoval náhodná slova, která nedávala smysl,“ popsala událost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na výzvu hlídky si naháč posbíral své věci a oblékl se. Policisté ho následně zadrželi a převezli na policejní služebnu. Orientační test na drogy vyšel pozitivně na amfetamin či metamfetamin. Muž se kriminalistům přiznal, že v minulých dnech užil pervitin.

„Policisté následně zjistili, že dotyčný si před necelými dvěma roky odpykal nepodmíněný trest odnětí svobody, který mu soud uložil kromě jiného i za výtržnictví,“ vysvětlila mluvčí s tím, že je muž nyní znovu podezřelý z tohoto trestného činu, a protože jej spáchal opakovaně, hrozí mu v případě prokázání viny až tříleté vězení.

Video  Naháč v pražském metru. (12. dubna 2022) 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání