Po bouřlivém rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou (38) se David Kraus stáhl do ústraní, a tak narození dcery Ester bylo pro veřejnost překvapením. Nikdo totiž netušil, že s někým žije. 

„Když moje žena otěhotněla, tak mi její maminka dávala za vinu, že jsem jí zkazil život a kariéru modelky. V duchu jsem si říkal, vy mi ještě dáte za pravdu a dala. Sarah má teď skvělé nabídky a bude ještě úspěšnější. Po porodu zženštila, ztratila babyface a je o ni daleko větší zájem,“ pochlubil se Blesku muzikant, který svou partnerku požádal o ruku, ale svatba ještě neproběhla.

Video
Video se připravuje ...

David Kraus - Alsa Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Kdybychom byli v Las Vegas, už bychom dávno byli manželé. Vzal bych ji do kaple a ve čtyřech to odbyli, ale moje žena si přeje velkou svatbu a já jí to chci splnit. Bude to velká moravská svatba a třeba i v krojích,“ směje se David. „Sarah je žena mého života, matka naší dcery a na tom se nic nemění," dodal. 

Zpěvák spolupracuje se spolkem ALSA, který podporuje pacienty s fatálním onemocnění ALS, a tak nechyběl na výstavě snímků z letošního charitativního kalendáře. 

Fotogalerie
52 fotografií