Ty vám nyní představujeme, velikost jejich fotografií se liší dle kvality zaslaných snímků. Vítězku, a tedy nejkrásnější dívku letošního léta, vybere už zítra odborná porota.

V letošním ročníku se sváděla ostrá bitva mezi štíhlicemi a boubelkami. Jedna z nich postupovala do semifinále, tedy po internetovém hlasování, dokonce na prvním místě. Vaše SMS hlasy ale nakonec rozhodly, že vybírat se bude jen z dívek s mírami modelek. Která však nakonec zvítězí, bude už zítra v rukou poroty.

Vítězku čeká i možný postup do semifinále České Miss

Vítězka se může těšit na hlavní výhru v podobě zájezdu za 30 tisíc, ale i na kosmetický balíček, promo akce a focení pro deník Blesk a také možný postup do semifinále soutěže Česká Miss. S prázdnou neodejdou ani dvě vybrané vicemiss. Součástí esemeskového semifinálového kola byla i soutěž pro čtenáře.

Tím šťastným, kterému zaslání hlasu vyneslo poukaz na zájezd od cestovní kanceláře Nev-Dama v hodnotě 10 tisíc korun, je Roman Říha z Kadaně. „Pojedeme s manželkou do Paříže. Je to její sen. Dám jí to jako dodatečný dárek k svatbě, kterou jsme měli v červnu. Hlasy jsem posílal boubelkám,“ uvedl výherce. Reportáž Rozhovor se s Dívkou léta 2010 si můžete přečíst v Nedělním Blesku.

Fotogalerie
11 fotografií