A protože Isabela není mezi soutěžícími kráskami zdaleka sama, která sní o povolání strážkyně zákona, měl by se policejní prezident Petr Lessy vážně zamyslet. Má k dispozici tým dívek, od kterého bychom si my muži věru rádi nechali pomáhat a nechali se chránit!

Modelkou? Ani náhodou. Chci být policistkou!

Hana Uhlíková (18) by jednou ráda pracovala jako kriminalistka
Autor: Dívka léta 2011
To že většina kandidátek na titul Dívka léta 2011 chce být modelkami, herečkami, zpěvačkami, ty skromnější alespoň letuškami, nikoho nepřekvapí. Ale že mezi nimi je také celá řada těch, které za povolání snů považují práci policistky, kriminalistky nebo záchranářky, už zajímavé je. Je jich tolik, že by z nich policejní prezident mohl sestavit rovnou speciální jednotku…

Například Kristýna Pacnerová (17) v tom má jasno už od dětství. Policistkou chce být od svých 5 let. Pomůže jí účast v soutěži splnit si svůj sen? Hana Ulíková (18) by zase ráda pracovala jako kriminalistka. „Andílek“ Kristýna Macháňová (21) sní o tom, že bude hasičkou.

Soňa Rybářová (26) v policejním týmu Dívek léta
Autor: Dívka léta 2011
Odvážných dívek, které láká práce v nebezpečných povoláních, najdete mezi soutěžícími o titul Dívka léta 2011 desítky. Pokud ale vy stejně jako většina ostatních toužíte po profesi modelky, pak neváhejte a přihlaste se do soutěže Dívka léta 2011. Mnohým z vás již účast pomohla nastartovat profesionální kariéru v modelingu! PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE ZDE:

928753:gallery:true:truePODÍVEJTE SE NA POLICEJNÍ TÝM DÍVEK LÉTA:

Fotogalerie
14 fotografií