Na obličeji měl totiž vytetované sluneční brýle. Takovéto tetování by si asi ve střízlivosti jen tak někdo nepořídil. Kérka muže, který odhalil svou tvář, ale jméno prozradit z pochopitelných důvodů nechtěl, navíc nevypadala zrovna dvakrát profesionálně. Po stranách byla na brýlích navíc ještě vtipně vytetována značka Ray-Ban, a to chybně bez spojovníku.

Jakoby ji také někdo dělal pod vlivem. „Nepamatoval jsem si, že jsem se nechal tetovat, protože jsem zrovna oslavoval a byl jsem opilý. Když jsem se ráno probudil, myslel jsem si, že někdo použil fix,“ řekl přibližně padesátiletý muž Daily Mailu, ale šeredně se mýlil. „Když jsem přišel poprvé domů, všichni na mě zírali. Zvykl jsem si ale na něj a rozhodl se, že se tetování nezbavím,“ pokračuje muž.

Jenže později, když strávil s kamarády odpoledne, se stal terčem posměšků a vše se mu v potetované hlavě rozleželo. „Následující ráno jsem přemýšlel o tom, co si přátelé a rodina myslí. Nechtěl jsem je zahanbit,“ dodal muž, který následně začal docházet na laserové odstraňování nevzhledného tetování. To naštěstí pomohlo a po dvou letech je většina hnusné kéry už dávno fuč.

Video
Video se připravuje ...

Muž se po kalbě probral s potetovaným obličejem. Youtube.com