Na zálibě v divokém sexu není nic trestného. Dokud ovšem nerušíte sousedy... To byl případ Amandy Warfel z Pensylvánie, která svým hlasitým sténáním při milostných radovánkách budila dvě dospívající dívky, které měly pokojíček za její zdí!

Jejich rodiče svou vášnivou sousedku několikrát po dobrém prosili, ať se trochu krotí. Amanda byla při sexu moc hlučná. Amandu to ale naopak vyprovokovalo k ještě většímu ryku!

A nejen to... Jejich dcerám ještě do detailů vyprávěla, čím ji milenec zrovna přiváděl do varu! Po dvou letech už tedy Tanye Saylor, matce terorizované rodiny, došla trpělivost a podala trestní oznámení! Argumentovala, že jedna z dcer (17) se zrovna léčí z rakoviny a potřebuje klid.

„Doktoři jí třeba zakázali na deset dnů vylézt z postele, musela ležet v naprosté izolaci. A chudinka celou tu dobu musela nepřetržitě snášet to její řádění!“ uvedla Tanya.

Spor se dostal k soudu, který Amandě nařídil nejméně 45 dní vězení. Koncem června bude rozhodnuto, zda si za záměrné obtěžování rodiny a opakované rušení nočního klidu neodsedí víc.

Fotogalerie
3 fotografie