Jméno Akaš není jeho pravé. Říká se mu tak, aby byla utajena jeho identita. Roční chlapeček z indického Dillí totiž trpí vzácnou genetickou poruchou, která u něj způsobuje extrémně předčasnou pubertu.  Batole má tak rysy dospělého muže.

Že s chlapcem není vše v pořádku, si kvůli nadměrně velkému přirození všimli rodiče, když mu bylo teprve půl roku. „Mysleli jsme si, že je prostě jenom velké miminko, takže jsme ho nevzali za doktorem. Jenže se ukázalo, že s ním není něco v pořádku,“ řekla Akašova maminka webu Hindustan Times.

Moje tchyně, která se v rodině starala o několik dětí, také říkala, že jeho penis je nepřirozené velký. V tu chvíli jsme ho k doktorovi vzali,“ dodala. Diagnóza byla zdrcující – šlo o předčasnou pubertu. Akaš má nyní nejenom penis stejně velký jako dospělý muž, ale má i ochlupení po celém těle a dokonce vousy.

Jeho rodiče jsou zdrceni. Chlapeček ještě neumí pořádně mluvit, ale už začal mutovat. „Předčasná puberta je traumatická pro dítě jeho věku. Kvůli růstu svalů bude mít takovou sílu, že ho ani jeho rodiče nebudou moci kontrolovat,“ prohlásil Akašův doktor Vajšakhi Rustagi.