Jennifer má pro kojení slabost. Partnera, kterého by mohla krmit vlastním mlékem přímo z prsu, si hledala dokonce i na internetu. Ale marně. Nakonec se se svou touhou svěřila školní lásce Bradovi. A toho více než zaujala.

Bylo to, jako kdyby se mu přepnulo tlačítko v hlavě. Dokázala jsem poznat z jeho hlasu, že je zvědavý a nadšený,“ řekla Jennifer The Sun. Okamžitě kojení vyzkoušeli a byla ruka v rukávě. „V ten okamžik jsem věděla, že jsem našla partnera pro celý život,“ pokračuje.

Oba jsme chtěli stejnou věc v našem vztahu – magické pouto, kterého lze dosáhnout jenom kojením. Vzala jsem si pauzu v práci, abych se mohla oddat všemu, aby to fungovalo,“ uzavřela Jennifer. Jenže svým jednáním i prohlášeními pořádně nadzvedla kojící matky.

Sexualizuje kojení,“ obvinila ji jedna z kojiček. „To je hodně urážlivé pro kojící matky,“ tvrdí další. Jiní si zase myslí, že Jennifer lže. Tak jako tak si do toho extravagantní páreček nenechá mluvit a partnerské kojení hodlá propagovat dál. Kvůli intimním výhodám jak pro vztah, tak i pro kulturistiku.

Fotogalerie
2 fotografie