Neuvěřitelný případ vyšel najevo v americké televizní show Caso Cerrado (Případ uzavřen), která je určena pro španělsky hovořící obyvatelstvo. Jennifer zažalovala vdovu po muži, se kterým měla sex o v přepočtu více než půl milionu korun za ušlou psychickou i fyzickou újmu.

Advokátka a moderátorka pořadu Ana María Polo si vyslechla, jak k šílené události došlo. Sylvia zaplatila Jennifer za to, aby měla s Miguelem sex k jeho kulatým 60 narozeninám. „Poté, co jsme měli sex, řekl, že jsem úplně nenaplnila jeho fantasie,“ vypověděla transsexuálka.

Jeho opravdovou fantasií bylo, abych ho penetrovala. Měla jsem s ním proto sex a jemu se to líbilo. Nemyslím si, že to byla jeho první zkušenost podobného rázu,“ dodala Jennifer. Pak ale přišlo to nejhorší. Miguel dostal infarkt a zemřel. Ana María se zeptala, proč z těla nebožtíka Jennifer nevystoupila.

Nemohla jsem, byla jsem tam zaseknutá,“ transsexuálce se v muži zlomil penis. Takový úraz je vzácný, ale možný. Jennifer proto zavolala Sylvii, že je s jejím manželem něco v nepořádku. Až manželka přivolala zdravotníky. Ti ji museli vysvobodit z bolestivého análního sevření.

Ženy se u televizní advokátky pohádaly, ale nakonec souhlasily s tím, co jim Ana María nabídla. Silvya vyplatila Jennifer v přepočtu 125 tisíc korun odškodné. Podle některých diváků je ale celý pořad zinscenovaný a scénky sehrané. Kdo ví…

Existuje opravdu ideální penis? Podívejte se na reportáž BPŽ:

Video
Video se připravuje ...

Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis Adam Balažovič/BPŽ