Byla to noční můra,“ vypověděl Bobbitt v pořadu 20/20 TV stanice ABC. „Srovnal jsem si v hlavě myšlenky a zatlačil si na ránu. Vzbudil jsem svého kamaráda a řekl mu, ať mě dostane do nemocnice," pokračuje. Jeho přítel, když viděl, co se stalo, začal okamžitě křičet a šílet.

Cestou do nemocnice pak Bobbit omdlel kvůli ztrátě krve. Lékaři na pohotovosti si nejdříve mysleli, že si podřezal zápěstí. „Když jsem se probral, koukal na mě doktor a řekl mi: Ukažte mi zápěstí,“ vzpomíná Bobbitt. Když si odkryl ránu, lékaři spadla čelist na zem. Ihned se rozjela rozsáhlá operace na záchranu penisu.

Jenže to nebylo jen tak. Uříznutý penis totiž Lorena vzala s sebou, když se dala na útěk z domu. Nasedla do svého vozu a po nějaké době úd zahodila do pole. Nakonec ale sama zavolala policii, která odříznutou část penisu našla a dopravila do nemocnice. Bobbitt podstoupil 9,5 hodiny trvající operaci.

Ta se nakonec podařila a Bobbitt následně v 90. letech hrál v několika pornofilmech včetně snímku Frankenpenis. Dnes říká, že funguje v pořádku. „Teď je normální,“ uzavřel své vyprávění. Lorena se trestu za uříznutí manželova penisu vyhnula. Byla uznána dočasně nepříčetnou a 45 dní strávila v psychiatrické léčebně.

Svůj čin vysvětlila tím, že ji údajně Bobbitt bil, ponižoval a o osudné noci ji měl znásilnit. Za to ho i zažalovala, ale soud rozhodl, že je nevinný. Lorena se s manželem rozvedla, odbarvila si vlasy na blond a nyní pod svým rodným jménem Gallo vede charitativní organizaci proti domácímu násilí.

POZOR, GALERIE OBSAHUJE FOTOGRAFIE UŘÍZNUTÉHO PENISU!!!

Fotogalerie
11 fotografií