Zaměstnanec obchodního domu nyní již zkrachovalého řetězce Bon Ton v Pensylvánii stanul před soudem kvůli nařčení ze sexuálního deliktu. V srpnu 2016 se měl totiž Anthony Maneval sexuálně ukájet, přičemž prý v ruce držel pár růžových dámských kraťásků a sendvič své kolegyně.

Maneval se pokoušel obvinění popřít, ale firemní manažer pro lidské zdroje řekl, že delikventa zachytily bezpečnostní kamery. Svědek rovněž vypověděl, že na videu viděl, jak Maneval přitiskl sendvič na své tělo a poté jej znovu zabalil. Krátce potom jedna z kolegyní sendvič snědla. U soudu vypověděla, že vůbec netušila, co Maneval provedl.

Při výslechu se muž policii k aktu na sendviči v práci přiznal. Rovněž potvrdil, že by černé světlo mohlo odhalit stopy spermatu na jeho rukou, když sahal na pokrm své kolegyně. Manevalovi obhájci ovšem trvali na tom, že nedošlo k žádnému nemravnému kontaktu, tudíž soud nemá co řešit. Navíc požadovali, aby byl usvědčující videozáznam smazán.

Soudkyně Mary Murrayová, jež trvá na Manevalově vině, řekla: „Je nesporně jasné, že své chování nepopřel. Přiznal se k sexuálnímu aktu, i k tomu, že se jeho semeno dostalo do jídla, které později bylo snědeno.“

Manevala nakonec poslal za mříže soudce Michael Sholley. Udělil mu trest 3 – 12 měsíců za mříženi a čtyři roky podmínky.