Američan Jonah Falcon tvrdí, že jeho penis je s délkou přes 34 centimetrů v erekci největším mužským přirozením na světě. Oficiálně světový rekord potvrzený nemá, ale na svou chloubu je pyšný i tak. S oblibou chodí na rozhovory do televize, nechává se fotit a pozornosti si zřejmě užívá. Už dříve si ale médiím několikrát postěžoval, že mu dlouhý penis také v lecčems překáží.  

Kromě obtěžujících prohlídek na letišti, kdy kontrola občas nepochopí, že Jonah v kapse opravdu nemá trubkovou bombu, nutnosti mít vyšší toaletní mísu, aby úd neotíral o porcelán pokaždé, když usedá na prkýnko, ho prý jeho rekordman také připravil o hereckou kariéru. „Když chcete hrát pro větší studia, musejí vás do role schválit. Jenže větší studia jsou většinou dost konzervativní,“ řekl k tomu Jonah. A filmy pro dospělé odmítá.

Že by studia Falconovi s menším fóglem nějaké pěkné velké charakterní role svěřili, jisté není. Jisté ale je, že si Jonah svůj úd občas omylem přisedne.Stalo se mu to podle jeho slov už mnohokrát a, nepřekvapivě, nijak zvlášť to prý nepotěší.

Jiné věci ovšem Johna celkem těší. Jak napsal Daily Star, často se mu ozývají celebrity, že s ním chtějí zažít sex. Jenže on teď zrovna hledá pravou lásku a říká, že na něm jsou i jiné pěkné věci, než zrovna jeho penis. „Když s někým začínám, většinou si protějšek začne všímat i mých jasně zelených očí. Je to navíc něco, co můžu v klidu ukazovat veřejně,“ mrká majitel možná největšího penisu na světě.  

Když se ho lidé ptají, zda by si „ho“ nechtěl nechat nějak zkrátit, John takovou možnost rezolutně odmítá. „Ale ne proto, že ho mám prostě velkého, ale hlavně proto, že tohle jsem já. Jsem, jaký jsem a jiný bych být nechtěl,“ říká smířeně John. 

Fotogalerie
4 fotografie