„Focení pro Blesk považuji za prestiž. Fotky budou smyslné a dráždivé, ale prostor pro představivost pánům určitě nechám,“ dodává jedním dechem Katka.

V anketě Blesk.cz jste porazila silikonem vylepšené kolegyně, dokonce i rebelku Agátu Hanychovou. Máte radost?
Přiznám se, že vítězství jsem vůbec nečekala. Mám samozřejmě obrovskou radost, protože holky byly konkurence. Tím spíš mě těší, že čtenáři mají vkus (smích) a vyhrála opravdu příroda. Nemám na sobě plastického vůbec nic a ví se o mně, že bych do sebe říznou nenechala.. Navíc jediná z holek nejsem modelka.

Fotogalerie
5 fotografií


Láká vás přehlídkové molo?

Modeling dělám jenom tehdy, když se to pojí s tím, že jsem tváří nějakého subjektu. Čeká mě moje vůbec první módní přehlídka, kterou půjdu ve Zlatém stromě na své Sexy Night, víceméně z recese, protože si to produkce přála. Občas fotím, protože mě to baví. A když máte okolo sebe dobrý tým je to radost, ale modelku bych nikdy dělat nechtěla. Navíc jsem na molo malinká mám 165 cm a během předvádění modelů bych určitě chtěla neustále povídat, takže radši budu stát vepředu s mikrofonem. (smích)

Svlékla jste se již pro Playboy, máte za sebou sexy kalendář. Nahota vám tedy problém nedělá…

No dělá, ne že ne. Ale velkou poctou pro mě bylo, že Playboy s mojí titulkou se výborně prodával, takže i vítězství v této anketě jsem přijala s velkou radostí. Jinak nahotu nesnáším prvoplánovou, mám ráda, když mají chlapi prostor pro fantazii…

A co vašemu příteli, tomu nevadí, že vás okukují cizí oči? Prý dost žárlí. Nebo se naopak vámi chlubí spoluhráčům v kabině
Myslím, že se v litvínovské kabině nechlubí. Ale co vím, hráči tam jsou rozumní a myslím, že ho pro to, s kým chodí, až tak nezlobí. Medializace je pro partnera „známého obličeje“ vždycky trochu složitá, ale to pochopí jenom ten, kdo to zažije. Ta zkušenost je nepřenosná. Martin vše zvládá skvěle, i tu určitou ztrátu úplné anonymity. Není zamindrákovaný, je to skvělý chlap i hokejista, co má nadhled.

Co všechno ukážete čtenářům Blesk.cz?
Ať se čtenáři nechají překvapit. Fotky budou určitě sexy a pánové si přijdou na své. Šlo mně hlavně o to, s kým budu fotit a hodně jsem se uklidnila, když zaznělo jméno Filipa Matušinského. Filip je nový talentovaný fotograf, se kterým už mám svojí zkušenost, dokázal ze mě na fotkách vytáhnout něco navíc, a doslova z nich stříká ženskost.

Jsou nějaké hranice, za něž byste už nešla?
Myslím, že hranice mám pevně dané, ve všem včetně nahoty. Zkrátka je něco, co patří jen tomu, s kým sdílím ložnici.

Jak se díváte na chirurgické vylepšování postavy? Nechala byste si upravit prsa?

Nenechala! Holky co se fotí s kapačkama v rukách na plastických operacích mně přijdou legrační. Jsem jaká jsem a také už jsem natolik dospělá holka, abych se měla ráda.

Chat s Kateřinou Kristelovou: V pátek 19. června od 13 hodin. Otázky pokládejte již nyní!


Hlasování bylo napínavé do posledního okamžiku. Katka Kristelová nakonec doslova o prsa porazila Agátu Hanychovou, která skončila na druhém místě.

Přitom ještě o víkendu vypadalo, že si to v cílové rovince rozdají Vlaďka Erbová s Kateřinou Kristelovou.

Za pozornost stojí, že první dvě místa obsadily krásky s přírodním poprsím. Silikonem vylepšená Vlaďka Erbová a Dominika Mesárošová skončily na třetím a čtvtém místě s poměrně výrazným rozdílem hlasů...

Konečné výsledky:
1. místo - Kateřina Kristelová - 36,4 %
2. místo - Agáta Hanychová - 33,8 %
3. místo - Vlaďka Erbová - 24 %
4. místo - Dominika Mesárošová - 5,8 %

Sledujete Blesk.cz! Slíbené fotografie přineseme již brzy!