Věk: 26

Míry: 88-64-88

Koníčky: Plavání, běh, moje práce - ta by měla být vždy koníčkem, cestování a jazyky

Jak se udržuješ fit?

"Když řeknu, že jsem závodně dělala lehkou atletiku, tak to bude znít jako klišé, protože každá druhá holka řekne, že dělala něco závodně. Já ale opravdu. Běhala jsem druhou ligu za Slováckou Slávii. V roce 2007 jsem poprvé odletěla do Spojených států, kde jsem pracovala jako oceánský plavčík. Tahle vášeň mi zůstane natrvalo. Když to čas dovolí, jdu si zaběhat, nebo zajdu do posilovny, kde si dám ráda do těla. Když chci jen relax, jdu si zaplavat."

Čeho si hlavně všímáš na mužích a čím tě dokáží zaujmout?

"Těžká otázka (smích). Mužů si moc nevšímám, ale když už mě nějaký zaujme, tak je to tím, že není egocentrik a je vtipný. Není to plnou peněženkou kreditek. Teď jsem ale šťastně zadaná."

Jak se nejraději necháš rozmazlovat od přítele?

"Je to velký romantik. Nechává mi různě po bytě lístečky s vyznáníma lásky a já je pak náhodně nacházím. Jednou jsme přišla domů a v obýváku jsem měla velká srdce z rudých květů a s nápisem "Miluji tě". To už ale říkám až moc."

Jaké máš plány do budoucnosti?

"Určitě chci konečně dostudovat vysokou školu. Studuji už dlouho a ubíjelo by mě, že mám pouze střední školu a jsem blondýnka (smích). Chci ještě pár roků fotit. S přítelem máme společnou zálibu v cestování, takže nás v létě čeká opět Amerika a Havaj, kde si oba chceme udělat certifikát z angličtiny."

S čím jsi na svém těle spokojená a s čím naopak ne?

"Z běhání mi zůstali celkem pěkné nohy. S čím nejsem spokojená vám neřeknu. Potom byste museli moc retušovat a já vám nechci přidělávat práci."(smích)

Fotogalerie
14 fotografií

Máte-li podobnou dávku sebevědomí a je vám víc než 18 let, pošlete svoje fotografie v prádle nebo plavkách na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo. Vybrané krásky se dostanou před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a jejich snímky ozdobí stránky deníku Blesk. Tím si mohou nastartovat velmi slibnou kariéru!