Zrzavá kráska se profesionálnímu focení věnuje už dva roky a její přednosti se objevily na obálkách zdejších i zahraničních časopisů. Focení pro Blesk si Kamila pochvalovala. „Necítila jsem žádnou trému a ani stres.

Užívala jsem si profesionální přístup a uvolněnou atmosféru,“ prozradila studentka. A fotografie se líbily nejen jí samotné, ale i přátelům. Věřili byste, že tahle kráska, která potěšila svými křivkami stovky tisíc čtenářů, je nezadaná?

Jak se můžete stát hvězdou Blesku

Máte-li podobnou dávku sebevědomí a je vám víc než 18 let, pošlete svoje fotografi e v prádle nebo plavkách na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo. Vybrané krásky se dostanou před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a jejich snímky ozdobí stránky deníku Blesk.

Tím si mohou nastartovat velmi slibnou kariéru! P. S . Dívkám, které minulou sobotu tuto výzvu vyslyšely a zkoušely nám až do úterka poslat svoje snímky, se musíme omluvit. Vinou technického nedopatření výše zmíněná e-mailová adresa nefungovala. Prosíme, pošlete nám svoje foto ještě jednou. A omlouváme se !

Fotogalerie
7 fotografií