Jenže takové Natálie Winterová (22) přehlíží jako orel kůrovcem prolezlou Šumavu. Tahle modelka z Prahy, která se stala pro dnešní den Hvězdou Blesku, na mužích nejvíc nesnáší »trapný kecy«.

Možná proto zatím nemá přítele. Naopak tak má víc času na svůj životní sen – fotomodeling. A série snímků od Filipa Matušinského je, jako když vezme na téhle cestě tři schody najednou.

Natálie se přitom vůbec nemá problém odhalit: „Mám se ráda nahatá. Ostatně každá žena by měla být hrdá na své tělo,“ říká Natálie. Svoji hrdost také hned předvedla, když tyhle fotografie vznikaly. Turistům, kteří místo špiček Pražského hradu obdivovali její oblé tvary, nevěnovala jediný pohled mandlových očí!

Fotogalerie
8 fotografií

Jak si nastartovat kariéru

Nestydíte-li se fotit nahoře bez a je vám víc než 18 let, pošlete svoje fotografie v prádle nebo plavkách na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo.

Vybrané krásky se dostanou před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a jejich snímky ozdobí stránky deníku Blesk. Tím si mohou nastartovat velmi slibnou kariéru!