Pánové se k ní totiž prý bojí přiblížit, natož jí oslovit. A to je na diskotéce denně, neboť tu pracuje jako provozní. „Říkají o mně, že působím hrozně nepřístupně. A přitom já se tak ráda směju…“ diví se Veronika.

Ani při focení v pražském hotelu Absolutum slibované umění úsměvu neměla šanci předvést. Místo něj nasadila smyslný a sexy výraz a probouzeči krásy v čele s fotografem Filipem Matušinským proměnili obvykle přísně se tvářící černovlásku ve zjevení ze snu nudícího se pána harému.

Takhle by Verunčina touha stát se známou fotomodelkou mohla rychle dojít naplnění! Notabene když je ochotna k ještě odvážnějším aktům a je majitelkou těla, tváře a všeho ostatního, které je jen dílem Božím. Takže svalnatí, modroocí a upřímní páni v Kroměříži: bděte a prohlédněte!

Chcete být i vy Hvězdou  Blesku?

Toužíte po péči profesionálního týmu, který pečuje o české hvězdy? Přejete si mít krásné fotografi e a nic za ně neplatit? Pokud se nestydíte fotit nahoře bez a je vám víc než 18 let, pošlete svoje aktuální fotografi e v prádle nebo plavkávch na adresu hvezdablesku@blesk.cz. Přidejte samozřejmě jméno a telefonní číslo. Pokud budete mít štěstí a budete vybrána, dostanete se před objektiv profesionálního fotografa celebrit Filipa Matušinského a vaše snímky ozdobí stránky deníku Blesk. Tím si můžete nastartovat velmi slibnou kariéru v oblasti fotomodelingu!

Fotogalerie
8 fotografií

(poděkování za focení patří Absolutum hotelu v Praze)