Přinejmenším to tvrdí její bývalý milenec Andan Ghalib, nicméně se ještě žádné nahrávky neobjevily. Tak nás napadá, nechaly se v ložnici nachytat i jiné hvězdy?

Každého asi napadnou dva nejslavnější příklady: Paris Hilton (27) a Pamela Anderson (41). Dá se říci, že tyto dvě celebrity jsou pramatkami těchto lechtivých filmečků.

Příspěvek Paris Hilton s trefným názvem "One night in Paris" (natočil to její ex-přítel Rick Salomon) se stal opravdu trhákem, který si stahovaly masy lidí. Pokladna zvonila, protože Paris inkasovala podíl z příjmů. Ačkoli se zdála Paris zpočátku pobouřená, jistě jí to příliš nevadilo.

Autor: 

Pam Anderson si na své líbánky s tehdejším manželem Tommym Lee pořídila kameru. Poté se údajně vazba mezi oběma manželi jaksi narušila. Bývalá hvězda Pobřežní hlídky se však již dále nezlobila, troška sexu je přece normální…

Pamela a Tommy Lee
Autor: youtube.com

V intimních chvílích se však nechaly filmovat i jiné celebrity!

Například Colin Farrell (32). Tento herec kdysi o své nejlepší části těla tvrdil: "Je malý, ale tvrdý jako skála." Jako správný zlý chlapec chybějící centimetry nahnal tím, jak na svých cestách trávil čas se svou společnicí. O tom se můžeme přesvědčit na příslušných internetových stránkách. Prostřednictvím soudu však mohl Colin zabránit své ex-přítelkyni Nicole Narainové, aby jejich patnáctiminutové video zneužila ke komerčním účelům.

Colin Farrell a Nicole Narain
Autor: youtube.com

Katie Price (30) natáčela choulostivé scény se svým tehdejším milencem Danem Bowersem. Úplně na začátku její kariéry byla páska "náhodou" ukradnuta z jejího auta. Údajně z jejího sedadla. Tomu máme věřit?!

Katie Price umí dovádět
Autor: youtube.com

Lindsay Lohan (22) se nechala natočit při orálním sexu se svým expřítelem Calumem Bestem a video se dostalo na internet. "Špinavé" video prý měl natočit Best na svůj mobilní telefon a přes přátele se pak video dostalo na síť. Jestli je na záběrech skutečně Lindsay, se nedá s určitostí prokázat, a sama herečka to jistě nikdy nepotvrdí.

Lindsay a Calum Best
Autor: youtube.com

Od sladkého syna Davida Hasselhoffa v seriálu Pobřežní hlídka, Hobieho, tedy Jeremyho Jacksona (27), by to však nikdo nečekal. A to si v jeho soukromém pornu zahrál hlavní roli! Na videu je se svou ex-přítelkyní, americkou ex-pornohvězdou, Sky Lopezovou (32). Sám herec se k tomu vyjádřil takto: "Video natočil můj nejlepší přítel, ale pár dacanů, závislých na drogách, mi pásku ukradlo!" Neuvěřitelné, co říkáte?

Jeremy Jackson
Autor: youtube.com

Zpěvák skupiny ze Limp Bizkit, Fred Durst (38), se nechal natočit ve tříminutovém klipu s neznámou blondýnkou. Durstovou výmluvou, jak se páska dostala na veřejnost, byla, že ji musel ukradnout z jeho počítače asi nějaký počítačový hacker. A už to bylo na internetu! Tak zašel neotesaný rocker ještě dál a podal žalobu na webové stránky, které tento klip nabízely!

Fred Durst
Autor: youtube.com

Další nachytanou hvězdou se stala populární herečka ze seriálu Sex ve městě, Kristin Davis (43). Její pravděpodobně zhrzený přítel si pro sebe opravdu nic nenechal a lechtivé fotky, zachycující převážně orální sex a záběry na její nahé tělo, nabídl veřejnosti. Spekulace o pravosti fotek byly – bohužel pro herečku – vyvráceny.

Kristin Davis
Autor: AFP

Fotogalerie
14 fotografií