Markéta Hrubešová nahotou ve filmech nikdy nešetřila. Nedávno jsme vám ji ukázali v jejím prvním snímku Oznamuje se láskám vašim. Nyní přinášíme foto z filmu Golet v údolí.

Autor: 

Ňadra Nely Boudové patří v českém showbyznysu mezi nejobdivovanější. Příliš často je však neodhaluje. Přesto se nám podařilo najít snímek z televizní hry Dotyky (1988).

Autor: 

Tatiana Vilhelmová je moderní mladá žena a k takové nahota patří. Zábět je z televizního filmu Opravdová láska (2007).

Autor: 

Když do kin dorazil film Pupendo, všichni byli zvědaví na novou Hřebejkovu komedii. Po pár dnech promítání ale všichni mluvili už jen o jednom - o odhalené scéně Vilmy Cibulkové. Diváci se na vzrušující Vilmu jen hrnuli.

Autor: 

Mladinká Sabina Laurinová byla prostě nádherná. Ve snímku Kainovo znamení se pochlubila svojí dokonalou postavou, Dlužno říci, že Sabina je krásná stále.

Autor: 

Na nahou koupací scénu Dagmar Patrasové ze seriálu Návštěvníci vzpomínají s láskou snad všichni dnešní třicátníci. V době, kdy byla nahota na obrazovce stále tabu, ukázala, že sexbomby se rodí i v Česku.

Autor: 

Ne nadarmo se Evě Jeníčkové ve filmech o "básnících" přezdívalo "Vendulka utěšitelka". V jiném filmu - Hauři - ukázala proč.

Autor: 

Modelka Jitka Kocurová debutovala filmem Účastníci zájezdu. Její ukázkové silikony ale mohli kromě nich spatřit i diváci v kinech.

Autor: 

Bára Seidlová to s nahotou nepřehání. Škoda. Ve filmu Snowborďáci se ale kameramanovi podařilo pár odhalených záběrů pořídit.

Autor: 

"Veteránkou" mezi svlékajícími se československými herečkami je určitě Magda Vašáryová. Nezapomenutelnou scénu ve vaně z filmu Postřižiny zná každý. Co ale svůdná Magda ve snímku Pustý dvor?

Autor: 

Fotogalerie
1 fotografie