Prošli jsme náš obsáhlý archiv a vybrali pro vás ty nejpikantnější momentky, kdy si české krasavice neuhlídaly své dekolty.

Tak například takhle slavila své pětatřicáté narozeniny topmodelka Simona Krainová. Sice trochu se zpožděním, zato ve velkém.

Takle se Simona Krainová odvázala v jednom z pražských barů
Autor: Jiří Herman

Velkolepou podívanou byla také svatba Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje. Šaty pro novomanžele navrhnul Josef Klír opravdu šikovně, zejména ty Ivetiny, co říkáte?

Svatební šaty Ivetě Bartošové navrhnul Josef Klír opravdu šikovně
Autor: David Malík

Eva Aichmajerová miluje červenou, červená zase Evu. A Evu v tomto sexy oblečku snad každý muž...

Sexbomba Eva Aichmajerová...
Autor: Martin Mithofer

...má ráda červenou.
Autor: Martin Mithofer

Populární spisovatelka Bára Nesvadbová nezklamala pánské publikum na charitativní aukci svého kalendáře. Sice to bylo odhalení asi spíše neplánované, ale přítomní si díky větru a rozevlátému modelu přišli na své...

Báru Nesvadbovou zradil rozevlátý model, kterému hodně pomohl pofukující vítr
Autor: Ladislav Křivan

Rebelku mezi českými modelkami Agátu Hanychovou provokace baví. Když jí proto 'omylem' někdy něco vykoukne, zvědavé pánské pohledy si očividně užívá.

244048:gallery:true:true

Topmodelka Tereza Maxová je známá svou charitativní činností a spíše střízlivým outfitem. Letní šatičky neobvyklého střihu zaujaly více, než asi Tereza plánovala.

244047:gallery:true:true

Petra Soukupová byla mezi finalistkami soutěže Česká Miss 2006. Českou republiku reprezentovala na soutěži Miss Earth na Filipínách. Takto svůdně pózovala fotografovi Blesku.

Finalistka České miss z roku 2006 Petra Soukupová
Autor: Jiří Hadač