Její dnešní sláva se začala rodit v roce 2006, když se původním povoláním obchodní manažerka modelingové agentury dostala do finále soutěže krásy Miss ČR. Následovala reality show Trosečník a pracovní nabídky se Hance začaly hrnout. Sebevědomí i další pracovní šance jí zvýšili plastičtí chirurgové. Za patřičného zájmu médií si nechala v Brně vytvarovat silikonové trojky. A že s nimi po pár měsících musela na opravu, ví u nás skoro každý.

Fotogalerie
6 fotografií

V novém krátkém sestřihu vypadá sexy. Ještě víc erotiky ale nabídla v kalendáři pro FV Plast, který s ní nafotil na turecké riviéře známý fotograf Jaroslav Urban.

Zatímco v práci Mašle, jak se jí říká, zářila, v lásce neměla až do července letošního roku štěstí. Pak ale potkala fešného podnikatele Sašu Vacha (23) a přeskočila pověstná jiskra. Rozdmýchat pořádný plamen lásky a vášně ale Hanka moc nestíhá.

"Mám strašně práce a když už se večer vidíme, jsem tak utahaná…" postěžovala si. Teď čeká jejich vztah zatěžkávací zkouška. Hanka v lednu odletí do Miami, kde se pokusí prorazit jako modelka: "Jedu tam v podstatě na blind, poslala jsem jen nějaké svoje fotky a líbily se, tak letím. Protože jsem střelec, tak se vrhám přímo proti zdi a buď ji prorazím, nebo si nabiju hubu!"

Hana a její míry:

Výška: 177 cm

Prsa: 90 cm

Pas: 63 cm

Boky: 92 cm