Časopis bude na amerických stáncích až 23. prosince, ale titulka už obíhá internet v řadě magazínů. Devětatřicetiletá herečka navíc poskytla redaktorům GQ rozhovor o Johnu Mayerovi, v němž uvádí: "Nečekám jeho dítě. A také jsem nedostala žádost o ruku."

Jennifer Anistonová je nahá na obálce magazínu GQ!
Autor: Famous

Legraci si snaží udělat také z humbuku kolem zmínky o Angelině Jolie. "Legrační na tom je to, že lidé vůbec netuší, že společně všichni vyrážíme na víkend do Hamptons," vtipkovala hvězda seriálu Přátelé o svém vztahu s Bradovou současnou partnerkou. "Byla by to hysterie: Měla bych Zaharu v náručí a Knoxe..." pokračuje bývalá Pittova manželka rozverně.

Anistonová také přiznává, že ji její současný milenec John Mayer dostal hudbou: "Upřímně jsem o něm nic moc nevěděla, dokud jsem ho nepotkala. Slyšela jsem o něm... víte, Your Body, tu píseň. Ale co můžu říct, je, že jsem neměla ani ponětí, jak výjimečným hudebníkem je. A teď je prostě skvělé jen sedět a být svědkyní toho všeho. A dělám u toho něco jako, ouha!"

262253:gallery:true:true

Není to poprvé, co se slavná herečka odhalila pro GQ. Už v prosinci 2005 se objevila na obálce "nahoře bez". Fotka, která se objeví v lednu však bude přece jen odvážnější...