Sexy Andrea:

Sexy Calista:
278450:gallery:true:true

Svůdné a odvážné! A dokonce se i nápadně podobají. Obě jsou modelky a obě mají na kontě pikantní videa. Zatímco Andrea se už nějaký čas za jejich propagaci soudí, pro Calistu je to živobytí. Je to totiž americká modelka aktů a před kamerou se svléká velice ráda.

Fotogalerie
4 fotografie

Obě krásky se dokonce "prezentují" na stejné internetové stránce. Téměř stejné pózy, svůdné pohledy a prostředí. A to není všechno! Ty dvě jsou si dokonce i nápadně podobné. Zelené kočičí oči, výrazné lícní kosti, postava, vlasy a dokonce i jemná mezírka mezi zuby...

Jediné, čo je výrazně odlišuje je to, že Andrea celou dobu tvrdí, že při inkriminovaném focení a natáčení, které vzniklo přibližně před šesti lety, byla "zneužitá" a celé je to omyl.

To přičinlivá Calista natáčí jeden film za druhým a její nahé fotky a videa bez problémů kolují po internetu. Tahle mladá sexbomba s tím evidentně problém nemá.

Miss Slovensko 1999 bude ve sporu o její nahotu zastupovat právník nad jiné povolaný - manžel Daniel Volopich. Do jaké míry jde jen o silná slova a výmluvy ukáže čas. Americké produkční společnosti mívají totiž smlouvy s modelkami detailně propracované a je malá pravdepodobnost, že by při focení Andrey ponechali něco náhodě...