„Nerada bych byla finančně na někom závislá a vidět do této problematiky se mi přece hodí i pro mou práci a spokojený život v budoucnu," vysvětluje Lucka.

Jak tráví volný čas? "Práce je mi koníčkem, takže na nějaký relax moc času nezbývá. A když, tak jej tráví ve fitku, v bazénu, na bowlingu, v kině nebo v klubu s přáteli. Ale to je taková normální zábava lidí mé generace. Kde já se opravdu bavím? U plotny! Tam se u vaření a pečení fakt vyřádím. A nesmím zapomenout na bruslení, které vyznávám po celý rok," prozradila Lucka.

Fotogalerie
3 fotografie

Když se Lucie ptáme, jak by se sama charakterizovala, přivítá nás přímo vodopád přívlastků: "Cílevědomá, pečlivá, obětavá, zvědavá, na druhou stranu věčně uspěchaná, náladová, žárlivá a v neposlední řadě i lítostivá. Ale to jen v případě zvířat a starých lidí. Z toho pramení i můj strach o mé blízké, bojím se osamělosti, nemocí a stáří. Navíc jsem ve znamení Vah, takže mému okolí na mně vadí puntičkářství, netrpělivost a nerozhodnost. Ale co vím, chtěla bych život prožít s láskou, být šťastná a zdravá. Na poslední místo bych řadila peníze, i když všichni víme, že s nimi je život přece jen snazší." Ano, to má Lucie pravdu. A s krásným tělem je život také hodně jednoduchý!