Světově proslulá kráska nafotila tyto fotky, aby dokázala, že i žena po čtyřicítce může být krásná a sexy. K fotografiím je připojen i článek věnující se stárnutí, který ženám radí, jakých triků mají využít, aby jejich tělo působilo stále mladě. Ke každé fotografii je navíc připojen sloupek, ve kterém sama modelka ženám udílí užitečné .

Cindy Crawford oblečená jen do šlehačky. No není k nakousnutí?
Autor: inquisitr.com

"Moje pleť v poslední době vypadá líp než kdy předtím. Dost jsem trpěla na akné a měla jsem rozšířené póry. Ale díky dobré péči a pravděpodobně i stárnutí přestala být moje pleť tak mastná a docela se vyrovnala. Možná je to moje poslední hurá, než začnu uvadat, ale nemám pocit, že bych si musela dělat moc make-upu," řekla Crawfordová.

Crawfordová také prozradila, že k jejímu sexy vzhledu jí dost pomáhá sebevědomí.

Fotogalerie
3 fotografie


"Myslím, že to také souvisí se sebevědomím a také s tím, že trendy v kosmetice se dost změnily od té doby, kdy mi bylo dvacet. V té době to všechno bylo o nošení tuny make-upu," vzpomíná modelka, která si ani ve svém věku neztrácí nic ze své přitažlivosti.

Modelka také sebevědomě prohlásila, že na svůj věk vypadá stále dobře. Ale přiznává, že samozřejmě od dob, kdy jí byla přes dvacet se „něco“ změnilo.

„Užívám si to, kde jsem dnes,“ prohlásila hrdě modelka.