Ve středu večer se kromě nich objeví odhalená v reportáži o tom, jak se fotí spodní prádlo, také Eva Aichmajerová. Lechtivý je i konkurz na chlapa v režii Anife Vyskočilové. Vybírala mezi třiceti přihlášenými muži. Více uvidíte dnes večer v TopStaru na Primě ve 21.20.

Klarisa Pivodová (23)
Zatím jen polosvlečená, tedy ve sportovní podprsence a kratičké sukýnce, tančila, je totiž tanečnicí. "Mé reportáže byly donedávna nejméně kontroverzní, a to až do chvíle, kdy jsem natáčela Agátu Hanychovou a Pavla Novotného o tom, jak na chatu Blesk.cz pozuráželi některé své kolegy."

Mirka Roubíková (29)
Byla to pro ni striptýzová premiéra, trénovala správné pózy před zrcadlem. "Jsem ráda, že jsem měla příležitost natáčet s Miroslavem Moravcem a jeho přáteli. Okouzlil mne, a o to více mě ranila zpráva z nedělního rána."

Andrea Ježková (40)
Dosud se svlékala pouze doma. "Diváky TopStar magazínu informuji zejména o soukromí Lucie Bílé. Mám z její strany takovou důvěru, že mi svěřila svého syna Filípka, abych s ním natočila rozhovor bez toho, aby na nás dohlížela. A to vše u sebe doma v Otvovicích, kam jen málokoho pouští."

Zuzana Belohorcová (33)

Je v ohledu svlékání nejzkušenější, fotila už pro řadu pánských časopisů. "Do TopStar magazínu točím rozhovory s lidmi, kteří je neposkytují až tak často. Marek Eben, Jiří Korn, Marek Vašut, to jsou pánové, které získat pro interview není zrovna lehké. Jsem ráda, že už jsem s nimi měla příležitost točit."