Ostatní přitakávají... Čím si chlapy omotávají kolem prstu? Vadí jim tvrzení, že blondýny jsou hloupé? Jak bojují se závistí?

341640:gallery:true:true

Linda Bernátová (23), go-go tanečnice
Míry: 85-61-85

Můj 'blond' vtip: Co udělá blondýna, když se ráno vzbudí? Oblékne se a jde domů.

Je výhoda být blond?

Ano i ne. "Chlapi si rádi užívají s blondýnou, raději ale skončí s brunetou," míní tanečnice. I ona si často vyslechne: Ta je blonďatá, tak je úplně blbá! Do toho bojuje se závistivými kolegyněmi. "Žvýkačky ve vlasech a na kabátě nejsou výjimkou. To nejsou náhody, ale naschvály!"

Blondýnky se rády chlubí svým tělem!
Autor: Foto Blesk - Bára Pejšová

Využívá chlapy?

"Pokud to ženská s chlapama umí, na barvě vlasů fakt nezáleží. Já to nedělám!" dušuje se tanečnice, která je momentálně volná. A kterého krasavce považuje za sexy chlapa? "Nejvíc sexy je David Backhem. Nebýt jeho brunety Viktorie, stěhuju se do Milána!"

Největší trapas v soutěži? Zaříznuté tanga. Linda si je při nástupu na scénu začala upravovat a rozčílila tak režiséra. "Vykřil: Číslo 35! Nepohupujte se tam!" Problém byl v tom, že neměla tušení, na koho se zlobí. "Pokaždé máme jiná čísla, takže mi to ani opakovaně nedocházelo. Pochopila jsem, až když mě holky upozornily," přiznává tanečnice. Do soutěže už by se nepřihlásila. Proč? "Chlapi nejsou tak odvážní, jak jsem si myslela. Jakmile s holkama nastoupíme, každému ztuhne úsměv. Bojí se nás."


Jana Žižková (30), vizážistka

Míry: 95-70-102

Rámeček: Můj 'blond' vtip:

Jde blondýna po ulici a uvidí slupku od banánu a řekne: Jéé, asi spadnu...

Je výhoda být blond?

"Možná v prvopočátku, protože zaujme na první pohled, ale do vážnějších vztahů si chlapi stejně raději berou tmavovlásky." Poznámku, že je úplně blbá blondýna, si k Janě zatím ještě nikdo nedovolil. "Chlap by mě neměl podceňovat, byl by hodně překvapený!" říká Jana a s úsměvem dodává: Žádné radikální úbytky mozkových buněk nepociťuji.Věřte mi!"

Využívá chlapy?

"Kdybych věděla, jak na to, tak už jsem někde úplně jinde, ne?" mrkne šibalsky vizážistka. Nikdy nevyhledávala prachaté milence ani partnery. "Peníze nejsou nejdůležitější, ale je příjemné, když se o ně člověk nemusí starat," směje se vizážistka, která je momentálně nezadaná.

Největší trapas v soutěži?

Pospíchala na oběd, odpověď chtěla mít za sebou, takže na otázku: Jak se jmenuje koktejl z filmu Čtyři vraždy stačí, drahoušku, napsala. "Go-go koktejl místo hu-hu," krčí rameny vizážistka, kterou ke castingu vyhecovali kamarádi. "Navíc jsem neměla práci, takže to bylo jednoduché rozhodování."


Sylvie Johanesová (25), herečka

Míry: 89-63-86

Rámeček: Můj 'blond' vtip: Víte, proč blondýna vyměňuje plenu svému dítěti, jednou za tři měsíce? Protože je na nich naspáno až do šesti kil.

Je výhoda být blond?

"Na barvě nezáleží," říká Sylvie. "Občas se někdo najde, kdo mě označí za hloupou blondýnu a ve všech případech to byly ženy, chlapi mě mají docela rádi," směje se.

Využívá chlapy?

"Na každého platí něco jiného, ale úsměv zabere vždycky. A já se ráda směju." S mužskými to umí, ale hned tak se nezamiluje. "Musím potkat chlapa gentlemana, což už se dnes nenosí. Inteligentního a hezkého muže, aby mě přitahoval," vyjmenovává zadaná Sylvie. Sebevědomí ji rozhodně nechybí. "Jsem se sebou spokojená. Plastického chirurga nepotřebuju!"

Největší trapas v soutěži?

"Možná ještě přijde," směje se Sylvie, kterou na klání upozornil táta. "S kamerou mám zkušennosti a zviditelnit se neuškodí."