CELOU GALERII SEXY FOTEK, všechny důležité informace i přihlašovací formulář najdete ZDE.

Lenka Niklová (26), Ostrava-Zábřeh

Lenka ráda jezdí na kole a kolečkových bruslích, chodí do kina, plave, cestuje. čte a má ráda zvířátka. Jejím vzorem není nikdo slavný, ale její vlastní máma! Lenka je vysoká 172 cm, váží 55 kg a její míry jsou 83-63-89.

365751:gallery:true:true

Jana Jandlová (22), Česká Lípa

K Janiným koníčkům patří cestování, fotografování, výlety, nakupování, posezení s přáteli a hudba. Léto tráví nejčastěji s přítelem, s nímž si užívá každou volnou chvíli, kterou netráví na brigádě. Jana měří 171 cm, váží 53 kg a míry jsou 91-63-89.

365750:gallery:true:true

Lucie Růžičková (18), Milíkov
Lenka ráda vaří, baví ji tanec a posezení s přáteli. V létě také ráda jezdí na bruslích a krosové motorce, úplně nejraději se ale opaluje na zahrádce. Lucie měří 165 cm, váží 59 kg a její míry jsou 92-60-93.

365752:gallery:true:true


Jak se přihlásit?

Přihlásit se mohou dívky mezi 16 až 26 lety. Formulář najdete ZDE. Stačí poslat fotografii z dovolené (nejlépe v plavkách), připojit své jméno, věk, koníčky, míry, charakteristiku sama sebe v jedné větě a hlavně telefonní kontakt! Vybrané dívky se budou postupně objevovat na stránkách Blesku a Nedělního Blesku. Výběr provádí redakce, není podmínkou, že každá soutěžící bude zveřejněna. Začátkem září pak na webu proběhne hlasování, z něhož vzejde 50 semifi nalistek. Celá soutěž vyvrcholí v září velkým finálovým večerem.

Co dívky vyhrají?

Atraktivní zájezdy, kosmetické balíčky i možnost zúčastnit se soutěže Česká Miss!