Zuzana Belohorcová (33), která je v pátém měsíci těhotenství, tráví pohodovou dovolenou se svým přítelem Vlastou Hájkem (32) na řeckém ostrově Rhodos.

Budoucí maminka uchvátila všechny muže u bazénu svou postavou. Přibrala zatím jen 6 kilo, ale rapidně jí vyrostlo bříško a pořádně se zvětšila prsa!

"Už se nevejdou do plavek," smála se blonďatá kráska, která si horní díl plavek u hotelového bazénů svlékla bez sebemenších rozpaků!

Zuzana Belohorcová se koupe ráda bez plavek
Autor: Foto CK Blue

"Miluji sluníčko a nikdy jsem neměla problém koupat se nahoře bez. A nestydím se ani v těhotenství," řekla Belohorcová, která si teď spíš chrání před řeckým horkým sluníčkem rostoucí bříško.

Řecko si Zuzana skutečně zamilovala, na začátku těhotenství (2 měsíce) měla sice problémy s alergiií a dýchání, ale je to pryč. Pomohl jí právě slaný mořský vzduch a současný pobyt v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Imperial také sexbombě evidentně svědčí!

Sexbomba ví, co může mužům nabídnout...
Autor: Foto CK Blue

Co na rostoucí poprsí říká Zuzky partner Vlasta Hájek: "Já jsem nikdy nebyl na velká prsa. Ženský jsem hodnotil spíš od pasu dolů," směje se Vlastík a je na něm vidět, že se také moc těší na miminko.

Děťátko by na svět mělo přijít začátkem nového roku. Už se ví, že to bude holčička, která dostane jméno Salma. "Naše dcera ponese stejné jméno jako jedna z nejkrásnějších hereček světa Salma Hayek," řekla nedávno vnadná moderátorka.

Čtěte také: