Pamelina ňadra jsou těžký oříšek. Nepochybně jí přinesla nehynoucí slávu a tyto implantáty vlastně stvořily Pamelu jako takovou.

318899:gallery:true:true
Poprvé se k nim odhodlala jako 22letá a je jisté, že závratná kariéra, kterou skrz ně udělala, potvrdila, že šlo o nejlépe investované peníze jejího života. Pamela trhla všechny rekordy, co se týká obálek a zájmu čtenářů Playboye, a její natřásající se vnady v červených plavkách udělaly z Baywatchu kultovní televizní seriál.

Pamela Anderson
Autor: Archív

Před deseti lety si v dočasném pominutí smyslů dala implantáty odstranit. Chtěla se ubezpečit, že bude pro svět atraktivní i bez nich. Pamela s dvojkami však byla pro fanoušky (a zřejmě i pro ni samotnou) takovým šokem, že se k nim rychle vrátila. A dala si udělat větší než kdykoliv před tím. „Necítila jsem se bez nich sama sebou,“ prohlásila vesele a od té doby není celkem jasné, kolikrát si je dala doupravit.

Pamela Anderson
Autor: YouTube

V každém případě, u Pamely nikdy nešlo o to, aby vypadaly přirozeně, takže v posledním tažení před svojí čtyřicítkou nafotila, co se dalo, dokud věk nezačal na jejím těle zanechávat stopy. Média oběhly fotky s různými nesrovnalostmi, rýhami, boulemi a jizvami v jejím výstřihu a na základě toho se Pamela rozhodla pro radikální krok.

Pamela Anderson
Autor: profimedia.cz

Její staré silikony už evidentně dosloužily, a i když někteří chirurgové tvrdili, že její poprsí je v katastrofálním nezachránitelném stavu, až tak beznadějné to nebylo. Nová Pamela je kočka a její prsa vypadají zase sexy.

Pamela Anderson
Autor: ČTK