Kdo není dostatečně atraktivní, má na BeautifulPeople.com smůlu. Sice se zde může zaregistrovat, ale musí počkat na přijetí od ostatních členů. Pokud na základě fotografie převáží palce nahoru, prošel. Palce dolů znamenají vyhazov.

Seznamka funguje celosvětově teprve od 26. října (v ´rodném´ Dánsku od roku 2002), za tu dobu už stihla odmítnout 1,8 milionu lidí z celého světa. Mezi ženami jednoznačně uspěly české kandidátky – mají 78procentní úspěšnost!

Fotogalerie
4 fotografie

„Do naší studie sice Češky původně zaneseny nebyly, jelikož jsme zpracovávali data jen ze států, kde bylo aspoň 5 000 žadatelů, ale tato čísla jsou zcela výjimečná a stojí za zmínku. Češky tak porážejí i jinak vítězné Norky, kterých uspělo 76 procent,“ uvedla pro server novinky.cz Laura Hind ze seznamky BeautifulPeople, která má sídlo v dánské Kodani.

Naopak nepotěšíme české muže. Jejich úspěšnost 17 % je řadí mezi ty ´nejošklivější´ vedle pány z Koreje a Indie. Ještě hůř jsou na tom Poláci, Rusové a Britové. Jako nejkrásnější vycházejí z hodnocení urostlí, blonďatí Švédové, za nimi jsou pak horkokrevní, tmavovlasí Brazilci.

Z žen jsou největší ´ošklivky´ v Německu a Velké Británii, což není až takové překvapení, protože oba národy jsou menší atraktivitou svých děvčat pověstné. Otázkou jen zůstává, jaký vliv při hodnocení fotografií měl skutečný vzhled a jaký práce zkušených fotografů a retušujícího Photoshopu.