„Pro Banco je tohle už můj osmý kalendář,“ svěřil se Blesku autor fotografií Jakub Ludvík a prozradil, že při pózování mezi Sandrou a Šárkou byl velký rozdíl.

„Nanečisto jsme fotografovali na stole u mě v ateliéru. Až potom holky vyskočily na ruletu v casinu. A tam měla především Šárka velký problém,“ dodává Ludvík. Sandra byla prý klidnější. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě měla podle svých slov na ruletě také trému.

„Svlékla jsem se už v Pusinkách. To je ale jiný pocit. Ve filmu jste za někoho jiného,“ vysvětlila Blesku Sandra.

 

Herečka se prý dlouho rozhodovala, zda se k uměleckým fotografiím Ludvíka odhodlá. „Nakonec jsem souhlasila. Majitel casina Pavel Pásek je můj kamarád, takže mi nabídl slušné peníze a navíc budu mít konečně na svém kontě i umělecké fotky,“ svěřila Sandra.

Fotogalerie
2 fotografie

A hvězda seriálu Ulice Šárka? Ta se prý ukrutně styděla. „Odhodlala jsem se svléknout, protože jsem se na to dlouho připravovala. Už rok chodím do fitka a mučím se tam. A potom jsem už také sama se sebou v dokonalé pohodě, tak jsem si řekla, že se ukážu,“ vysvětluje Šárka, které se podařilo vyléčit ze závislosti, do které ji zavedl kokain a alkohol.

Sandra se Šárkou nejsou jediné herečky a zpěvačky, které se nahé objeví v kalendáři Banca Casina. Ve středu Blesk přinese všech 10 nahých zbylých krasavic, které každá za pózování zinkasovaly 100 tisíc korun.