Zatímco Kylie je teprve na začátku kariéry a její křivky lákají svou mladostí a neokoukaností, playboyová veteránka Pamela Anderson nemá na těle místo, které by svět neměl možnost podrobně prozkoumat. Navíc je Pamela víc než dvakrát starší.

Kylie Bisutti
Autor: YouTube

Pro každou modelku je pozice "anděla" firmy Victoria’s Secret vysněnou prací. Znamená to dostat se na absolutní vrchol. Letos vyhlásila firma vyrábějící sexy spodní prádlo o tuto exkluzivní smlouvu televizní soutěž.

Kylie Bisutti
Autor: YouTube

Sladká Kylie, která se nedávno vdala, neváhala ani minutu. „O castingu jsem se dověděla od tchýně. Hned jsem zdvojnásobila tréninky v posilovně. Když ve finále ohlásila Heidi Klum moje jméno, vyrazilo mi to dech!“ vzpomíná novomanželka Kylie.

Kylie Bisutti
Autor: YouTube

Při pohledu na její útlý pas a obrovská ňadra mnozí spekulují, zda jsou pravá. Kylie se jen usmívá a tvrdí, že ano. Jestli se Kylii nakonec podaří stát se respektovanou modelkou jako její předchůdkyně ve Victoria’s Secret Heidi Klum, nebo skončí nahá v erotických magazínech a na klínech bohatých mecenášů jako Pamela Anderson, to ukáže až čas.

Kylie Bisutti
Autor: YouTube