Pavelková je jako finalistka z roku 2008 stále vázána smlouvou, v níž stojí, že nemůže pózovat zcela nebo částečně obnažená. Modelka je z rozhodnutí pořadatelů v šoku. Miss ČR 2007 Kateřině Sokolové nafotit lechtivé snímky povolili! Pavelková je rozhodnutá se bránit. Třeba i soudní cestou!

Pořadatelé soutěže krásy se s Pavelkovou odmítli bavit. „Žádala jsem o schůzku, abych probrala možné varianty,“ svěřila Blesku Pavelková. „Jen mi řekli, že jestli to udělám, tak budu platit pokutu,“ kroutí hlavou Pavelková, která si myslí, že si na ni pořadatelé zasedli, a hodlá Miss ČR žalovat. „Za dva roky mi nedali žádnou práci. Zato mě ale omezují, kde mohou,“ zoufá si Pavelková.

Pořadatelé Miss ČR se po druhé výzvě Blesku ozvali se svým vysvětlením. „Asi šlo o změnu pohledu vlastníka Miss ČR na nahotu. Sokolová byla poslední zvolenou miss za Zapletala. Pár měsíců po její korunovaci soutěž koupil Moťovský. Takže Kateřina zřejmě dostala jeho souhlas,“ uvedla Patricie Parnahajová z Miss ČR a dodala: „Po zmizení pana Moťovského byla nastolena původní konzervativní pravidla, a to ve všech ohledech.“. Pavelková má tedy smůlu. Buď zůstane oblečená a bez peněz, nebo se svlékne a může počítat s pokutou.

Fotogalerie
3 fotografie

Tyhle krásky to riskly

Kateřina Sokolová: Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová nafotila sexy fotky ještě jako úřadující miss. „Jsem překvapená, že to Romaně nepovolili, protože u mě nebyl problém,“ krčí rameny modelka.

Agáta Hanychová:Druhá vicemiss 2005 Agáta Hanychová takové štěstí jako Sokolová neměla. „Musela jsem zaplatit pokutu. Já jsem se ale ani na svolení neptala,“ řekla Blesku Agáta.

Diana Kobzanová: Nejvíc se odvážné snímky vymstily Dianě Kobzanové. Přišla kvůli nim o titul Miss ČR 2001. Náplastí bylo pět milionů korun, které za svou nahotu dostala.