Na večírek po udělování korunek královnám krásy dorazila Andrea v dobré náladě a nebyly na ní znát stopy po nedávném rozchodu s jejím přítelem Leitnerem. Během chvíle se dobře bavila, tančila a stihla vystřídat několik náručí tanečních partnerů. Potvrdila, tak svou pověst člověka, který si dovede užít každou divokou party a který se na dlouhých mejdanech cítí jako ryba ve vodě.

S postupem večera se ale Andrea odvazovala čím dál víc, což vyvrcholilo tím, že při tanci ukázala svoje bradavky.

Taneční orgie na miss party - přesvědčte se:

Fotogalerie
6 fotografií

Pikantnější je to, že kvůli tomu, že nechtěla ukazovat veřejně svoje prsa, chtěla původně odmítnout roli ve filmu Rafťáci. V rozhovoru pro Blesk.cz uvedla: „Nemám potřebu se lidem ukazovat nahá. Bude mi stačit můj partner. Kdo chce nahotiny, ať se koukne na žánr, kde se nějakým dějem nezdržují.“

Právě její vřelý vztah k "paření" byl prý jedním z důvodů k rozchodu s podnikatelem Leitnerem.Ten nebyl úplně stejně založený a tahy jeho partnerky mu vadily. Kamarádka Kerestešové Blesk.cz prozradila, že „Honza tvrdil, že mu vadí, jak moc Andrea paří a že je prostě na něj celkově moc divoká.“ Můžeme si jenom domýšlet, jak by bývalý partner Leitner reagoval na tento výstřelek Kerestešové.

Krásná Slovenka se proslavila rolí ve filmu Rafťáci a pak také reklamou, ve které umývala obrazovku zevnitř. V poslední době pak zaujala především hlavní rolí v seriálu Vyprávěj, který vysílala Česká televize.