„Ve Státech jsem byla s přítelem a rozhodně jsem si tam neválela šunky. Naopak! Jsem se svým tělem teď moc spokojená,“ svěřila se Agáta.

V paruce na zálety

Hladká paruka dělá z Hanychové uhlazenou krásku. „Koupil mi ji můj kadeřník Marty. Prý až budu chtít jít s nějakým chlapem na rande, tak ať mě nikdo nepozná,“ zasmála se Agáta, která prozradila, že ke kadeřníkovi jezdí každý den! „Nemám doma ani šampon na vlasy,“ šokovala Hanychová.

V paruce na zálety
Autor: Vratko Barcík

Takhle mužům vstupuji do snů

Zlaté řetízky na nahé kůži. Hanychová přesně ví, na jakou strunu u mužů zabrnkat, aby probudila zájem. „Chci, aby tohle byla fotka, která se pánům vybaví, když se řekne mé jméno,“ prozradila modelka, která na snímku i lehce odhalila svá ňadra.

Takhle mužům vstupuji do snů
Autor: Vratko Barcík

Nekoušu! Jsem hodná holčička.

Že u Agáty takový zasněný pohled neznáte? Přesně tak se ale modelka vidí. „Tuhle fotku mám nejradši, protože to jsem já. Vystihuje mě. Lehce drsná, ale přitom strašně romantická,“ rozplývala se při popisu fotografie Agáta. A co známá rebelka vlastně považuje za romantiku? „Každou chvíli, kterou strávím s přítelem Honzou.“

Nekoušu! Jsem hodná holčička.
Autor: Vratko Barcík

Nahotu nesnáším

„Doma nahá nechodím a každý můj přítel musí spát v tričku, trenkách a ponožkách. Ty nesmí chybět,“ překvapuje Agáta, která se na večírcích rozhodně se studem nepere. „Focení je práce, to je jiná,“ tvrdí Hanychová, která své křivky ukázala bez obav i v pánském časopise.

Nahotu nesnáším
Autor: Vratko Barcík