„Kalhotky prostě nesnáší. Prý jí nedělají dobře na kůži. Už jsem jí několikrát řekla, že ji takto nikdo nebude brát vážně, ale nedá si říct," kdysi prozradila nejmenovaná Britneynina kamarádka pro magazín In Touch Weekly.

Lidem v USA, kteří kritizují, že matka dvou dětí by neměla na veřejnosti chodit bez podprsenky, dala popová princeznička jasný signál: Nic vám do toho není, když budu chtít, nechám doma jakýkoliv kus prádla.

No, někteří se z jejího odhaleného rozkroku radují, jiní mají trauma. Někdo je zhnusen, jiný říká, je to "cool". Ať už patříte do jakékoliv skupiny, jedno je jisté, když Britney vyrazí do společnosti, mají fotografové většinou žně.

Britney a její kariéra

Britney Spears se narodila v městě McComb ve státě Mississippi, ale vyrůstala v Kentwoodu v Lousianě. Její otec James Parnell Spears je stavitel a matka Lynne Irene Bridges učitelka v základní škole. Britney má dva sourozence bratr Bryan (narozen 1977), který působí jako jeden z jejích manažerů a sestra Jamie Lynn (narozena 1991), která je rovněž úspěšnou herečkou a zpěvačkou.

Spears byla vynikající gymnastka, vyhrávala různé soutěže. Působila v místní taneční revue. Když ji bylo osm, kněz místního babtistického kostela doporučil Britney konkurz do Mickey Mouse Clubu.

Ačkoli byla tehdy ještě velmi mladá, všiml si ji agent z New Yorku. Poté tři roky navštěvovala v New Yorku taneční školu a působila v televizi v několika nekomerčních reklamách.

Později byla do Mickey Mouse Clubu přijata a působila tam od roku 1993-1994. Potkala se tam s dalšími začínajícími hvězdičkami jako jsou Justin Timberlake, Joshua Chasez, Keri Russell, Christina Aguilera nebo Ryan Gosling.

Debutovým singlem Britney byl song s názvem Baby One More Time, který se začal objevovat v rozhlasových stanicích a na MTV v roce 1998. Singl, kde je Britney ještě hnědovlasá a oblečena do školní uniformy slavil úspěchy po celém světě... (wikipedia.org)