Fotografie, které Courtney Love vyvěsila na svém profilu v sociální síti facebook, jsou už příliš. Copak zpěvačka skupiny Hole nezná pocit trapnosti a hanby? Pětačtyřicetiletá vdova po Kurtu Cobainovi na všech fotografiích vypadá jako hodně laciná prostitutka. Ostatně posuďte sami.

Fotografie, na které je na všech čtyřech se staženými kalhotkami a právě dostává výprask bičíkem je z celé série ještě ta nejumírněnější. Největší ohlas vzbudila asi fotka Courtney ležící na zemi mezi odpadky, kde vypadá, že se právě vrací z hodně divokého drogového večírku.

Ta ženská není normální

Courtney Love považuje jen málokdo za normální. Nikdy se netajila tím, že její postelí prošlo mnoho žen, nedávno ale začala odhalovat svůj seznam milenek. Prohlásila, že měla lesbický sex s Kate Moss. ještě předtím se přřiznala k milostným hrátkám s manželem zpěvačky Gwen Stefani.

Courtney Love promluvila o lesbickém sexu s topmodelkou v rozhovoru pro irský magazín Hot Press. Dokonce na Mossovou práskla, že prý měla sex s mnoha jejími kamarádkami.

Fotogalerie
4 fotografie