Jitka Zelenková se nechala vyfotit úplně nahá, jak leží na břiše na gauči. Tělo jí zdobí jen boty na podpadku. Akt se objevil znenadání a zpěvačka už na něj pomalu zapomněla, jenže nějaký šikulka na ní fotku vytáhl na jejích narozeninách. Kde se fotku mohli prohlédnout všichni přítomní.

579982:gallery:true:true

Na nahou fotku Zelenková už zapomněla

„Už jsem na na ten akt skoro zapomněla. Fotilo se to někde na dovolené. Máma to nesmí vidět,“ zavzpomínala Zelenková. Zpěvačka se o víkendu chystá za maminkou, kterou musela kvůli Alzheimerově chorobě umístit do domu s pečovatelskou službou v Roudnici nad Labem.

„Povezu s sebou fotky. Chci jí ukázat, jak pěknou jsem měla oslavu a kolik lidí přišlo,“ svěřila se Jitka. Akt ale určitě nevezme. „Maminka by mi vynadala,“ prozradila Zelenková. Má ze své matky respekt i dnes. Poslouchala ji celý život, a kvůli tomu taky zůstala bez chlapa. Dnes je to prý už jedno.

„Zvykla jsem si na samotu,“ dodala zpěvačka. Doufá, že maminka bude v sobotu dobrá. S Alzheimerovou chorobou je to jako na houpačce, jednou lépe a pak zase hůř, kdy nemocný nikoho nepoznává.

Fotogalerie
3 fotografie