„Potřebovala jsem si po porodu dokázat, že vypadám dobře. Trochu si zvednout sebevědomí,“ prozradila na sebe moderátorka, která si fotografa sama vybrala a vyhledala. „Chtěla jsem něco sexy, zároveň ale jemného. Na Blesk.cz jsem viděla Filipovy fotky a ty splňovaly všechny moje kritéria.“ A dopadlo to výborně. Krásné, romantické prostředí hotelu Alchymist celkový dojem ještě umocnilo.

Před sebou má moderátorka vytoužené líbánky. Protože na ně neměli s manželem čas dříve, za pár dnů odlítají na oblíbenou Krétu. Pak už ji čeká jen práce. Nejdříve má v plánu soustředění s internetovou Miss a aby to nebylo jen o krásných ženách, ale i mužích, bude spolu s Bořkem Slezáčkem moderovat finálový večer Muže roku 2010.

Manželství není streotyp

Že by si mezi svalovci našla nějakého kolouška nepřipadá v úvahu. „Některé moje kamarádky, si stěžovaly po porodu na sexuální život. Nám jenom vzkvétá.“ Pověra, že jsou muži ve třiceti na vrcholu a pak už jejich výkonnost jen klesá, u jejího manžela prý absolutně neplatí. Navíc ji život v manželství baví a stereotypu se nebojí.

Nedávný výrok Leoše Mareše, z kterého vyplynulo, že manželství je nuda, Evu spíše vyděsil. „Manžel mi, doufám, neřekne, že manželství je stereotyp po jedenáctiletém vztahu a dvou krásných dětech. Myslím, že Leoš byl konečně upřímný,“ uzavřela Eva.

Fotogalerie
15 fotografií