Star Magazine zveřejnil fotky, které budou jistě velikým překvapením i pro Brada Pitta. Ožehavé snímky mohou rozbít jejich už tak mnoha útrapami, věčnými hádkami a neurotickými výlevy křehký a tolikrát slepovaný vztah.

Skandální snímky jsou součástí neautorizované biografie kontroverzního spisovatele Andrea Mortona o jedné z nejslavnějších hereček současnosti. Knihu, která se na pultech knihkupectví má objevit příští měsíc, doprovází řada podobných snímků, které vznikly v roce 1999 během 14hodinové bujaré party, kde samozřejmě nechyběly litry alkoholu a spousta drog.

Jolie: Bez heroinu jsem nemohla být

Jolie se před časem k drogové minulosti už přiznala. „Nesnáším heroin. Protože kdysi byly doby, kdy jsem bez něj nemohla vydržet. Nejsem vůči němu imunní a už ho nikdy nechci pozřít,“ nechala se v jednom z rozhovorů slyšet Jolie.

Kniha Andrea Mortona, který už v minulosti vydal například biografii o princezně Dianě, má přinést mnoho šokujících odhalení z hereččina života i tajné momenty ze života s Bradem Pittem. „Fotografie jsou vzpomínkou na část jejího života, na který by Angelina už raději zapomněla. Je to temné období její minulosti, od které chce uchránit i Brada,“ řekl Morton.

Fotogalerie
3 fotografie