„Nahé scény do nové série se točily v přísném utajení. Na nuda pláži v Německu, kde jsme natáčeli, mohl zůstat jen režisér, kameraman a seriálová rodina,“ popsal člen štábu opatření, které si mladá herečka vynutila.

Požadavky Kerestešové štáb zaskočily. „Bývá normou, že se při natáčení sexuálních scén štáb zúží jen na nejnutnější. To ale nebyl tento případ,“ přiznal Blesku člen štábu.

Do poslední chvíle v županu

Herečka byla podle jeho slov do poslední chvíle na place zahalená až ke krku do županu. „Pak si rychle lehla na břicho a kostymérka župan odnesla,“ dodal. „Nerada se před kamerou svlékám, tohle bylo poprvé a myslím, že na hodně dlouho naposled,“ přiznala Andrea Blesku.

Spolu s Andreou se svlékl i její seriálový manžel Roman Vojtek (38), kterému ale kamery ani režisér Vyprávěj Biser Arichtev nevadili. Jako tanečník se ani nemusí za svou postavu stydět.

Fotogalerie
1 fotografie

A lidé, kteří hráli nadšené nudisty na dovolené v bývalé NDR, brali svou práci úplně v klidu. „Komparz pro nudapláž jsme si vezli do Německa už z Prahy,“ prozradil producent seriálu Filip Bobiňski. „Nebyl problém sehnat pár desítek nadšenců,“ dodal.