Vypadá to, že se někteří kritici, kteří jí předpovídali krátkou kariéru, hodně zmýlili. Ne nadarmo se jí říká „nová Madonna“. Její pěvecká dráha totiž neuvěřitelně rychle stoupá. Písničky Lady Gaga se drží nekompromisně dlouho na předních příčkách světových hitparád a její atypické róby nepřestávají šokovat.

Oděná jen do flákot masa

Tentokrát zpěvačka s italskými kořeny předvedla své vnady na titulní straně japonského vydání prestižního módního magazínu Vogue. Objevila se tam oblečená jen do syrových „flákot“ masa. Kdo si na její výstřelky ještě nezvykl, bude to muset udělat asi hodně rychle, protože tahle holka to nejspíš dotáhne hodně daleko.

Lady GaGa se nechala vyfotit na titul magazínu Vogue. Její vnady zakrývaly pouze kusy syrového masa.
Autor: profimedia.cz

Bizarní dobrý skutek

Do červeného masa se Lady Gaga nechala navléct v rámci kampaně pro práva zvířat. Podpořila tím tak činnost organizace PETA.

„Lady Gaga je známá mimo jiné i tím, že je hodně kontroverzní. A obléct se do kusů masa chce jistou dávku odvahy a tu ona má. Bez ohledu na to, jak pěkně fotka vypadá, maso z týraného zvířete zůstává masem z týraného zvířete,“ říká prezidentka organizace na ochranu zvířat PETA Ingrid Newkirk.