Německá modelka a čtyřnásobná matka říká, že k intimnostem a projevování si něžností před kamerou velký herecký talent projevovat nepotřebovala.

„Je to příběh dvou lidí, kteří se milují. Můj manžel je to, co jsem vždycky chtěla, a o čem jsem si vždycky myslela, že nebudu mít,“ vyznává se Klum z lásky ke zpěvákovi. „Píseň i klip, to je příběh naší lásky,“ dodává Seal. Skladba Secret je prvním singlem ze zpěvákova nového alba Seal 6: Commitment.

Harmonie a spokojenost

Na první pohled nesourodý pár spolu žije už šest let. Před pěti lety modelka a zpěvák vztah potvrdili svatbou. Společně mají tři děti, Henryho (5), Johana (3) a Lou (1), přičemž Klum má ještě dceru Leni (6) z minulého vztahu s playboyem Formule 1 Flaviem Briatorem (60), kterou už ale Seal adoptoval.

A jaké je tajemství jejich harmonického vztahu? „Jsem zamilovaný do své nejlepší kamarádky a jsem s ní ženatý. Všechno děláme spolu. Máme problémy jako ostatní páry. Občas na tom nejsme nejlépe. Dobré časy ale převažují, protože jsme si uvědomili, jak šťastní jsme, že jsme se našli.“

Fotogalerie
5 fotografií