Blesk.cz zapátral ve světě nejkrásnějších českých celebrit a vybral pro vás pětici krásek, které jsou momentálně volné. A kdo je nejkrásnější single žena světa? Podle magazínu Vainty Fair je to Jennifer Aniston

Lucie Vondráčková (30)

Zpěvačka se po tříletém vztahu rozešla v roce 2002 s hercem Michalem Dlouhým. Pak nějakou dobu chodila se zpěvákem Richardem Krajčem a také s Romanem Říčařem. Ten se do povědomí veřejnosti dostal románkem s Lucií Bílou, s níž hrál v divadle Ta Fantastika. V roce 2008 se po půlročním randění rozešla s krasobruslařem Tomášem Vernerem. I když se spekulovalo i o vztahu s kolegou Tomášem Löblem, Lucka vztah nepotvrdila.

Okouzlující herečka a zpěvačka Lucka Vondráčková nedá spát mnoha mužům.
Autor: Dana Kolářová

Veronika Vařeková (33)

Kromě modelingu ji proslavilo manželství s hokejistou Petrem Nedvědem. Velkou lásku zpečetili v roce 2004 manželstvím, o dva roky později ale už ohlásili rozvod. Rok nato, tedy v roce 2007, česká topmodelka chodila s italským milionářem a dědicem automobilky Fiat Lapem Elkannem. Na přelomu let 2008–2009 byla vídána s hokejistou Martinem Ručinským.

Letos v červnu však Veronika pánskou společnost vyměnila za kamarádky. Rozchod s Ručinským však veřejně nepotvrdila a ani nevyvrátila a své vztahy odmítá komentovat. Kromě toho, že je opravdu nádherná, sexy je i její bankovní konto. Roční příjmy topmodelky se totiž odhadují na deset milionů korun.

Veronika Vařeková se v poslední době začala na veřejnosti objevovat ve společnosti kamarádek
Autor: Blesk

Andrea Kerestešová (26)

Do povědomí diváků se dostala jako Klára v komedii Rafťáci. Pak se vlnila při umývání obrazovky v reklamě mobilního operátora a příjemně překvapila v seriálu Vyprávěj. Když se odstěhovala ze Slovenska do Prahy, měla stálého přítele. S tím se však loni v zimě po šesti letech rozešla. Letos v lednu začala randit s majitelem reklamní agentury Honzou Leitnerem.

Jak dlouho spolu chodili, nikdy neprozradila. „Jsme spolu odjakživa a doufám taky, že navždy,“ říkala tehdy. Ale už v březnu se rozešli. Andrea je považovaná za pohlednou a sexy ženu. A že ji příroda obdařila krásnými ňadry, nechtěně ukázala na jednom vydařeném večírku při divokém tanci.

600177:gallery:true:true

Šárka Vaňková (22)

Zpěvačka se v roce 2007 rozešla se svým dlouholetým partnerem, podnikatelem Jakubem Vytáčkem. Dlouho však sama nezůstala a po jejím boku se objevil další muž. Šárka začala randit se zpěvákem Danielem Hůlkou. V listopadu 2009 dvojice po půlročním vztahu oznámila rozchod, po krátké odmlce se ale zase dali dohromady. Defi nitivně se tenhle pohledný páreček rozešel letos v květnu. V červnu Šárka všechny zaskočila ohlášením zásnub s režisérem Filipem Renčem. Tříměsíční láska však podle očekávání skončila rozchodem.

Zpěvačka se momentálně vzpamatovává po tříměsíční lásce, která skončila fiaskem
Autor: Blesk – Dana Kolářová a Tomáš Vrbenský

Kateřina Brožová (42)

Po boku atraktivní herečky a zpěvačky se většinou objevovali movití muži. V roce 2004 se po sedmi letech manželství rozvedla s podnikatelem Zdeňkem Tomanem. Určitou dobu strávila s milionářem Petrem Kovarčíkem. Před čtyři lety měla poměr se slovenským milionářem Borisem Kollárem. Naposled se letos v dubnu spekulovalo, jestli Kateřina netvoří pár s Petrem Bendou, který se podílel na předvolební kampani ČSSD. Herečka to ale nepotvrdila a je prý sama. A říká, že s exmilencem Petrem Kovarčíkem jen kamarádí.

Po boku Kateřiny se objevují bohatí muži
Autor: Pavel Machan

Nejkrásnější single žena světa?

Jennifer Aniston!

Nejžádanější nezadanou ženou světa je podle Vanity Fair seriálu Přátelé, Jennifer Aniston Exmanželka Brada v průzkumu hlasů. Za nejžádanější 27 procent žen. Po jejím herec Vince Vaughn a nějakou dobu strávila i se zpěvákem Johnem Mayerem. V současné době je oficiálně bez přítele, i když se několikrát ve společnosti objevila se sexidolem Gerardem Butlerem.

Jenn je jedničkou mezi nejžádanějšími "single" ženami
Autor: profimedia.cz

Druhou favoritkou se stala bondgirl Halle Berry (44). V celkovém hlasování totiž 29 procent hlasů. Třetí příčku obsadila exmanželka golfové legendy Woodse, Elin Nordergrenová (31). Tigerem Woodsem časem rozvedla jeho aférám s prostitutkami.