"Stella byla hrdá na své tělo a ráda ho v mládí dávala na odiv," práskla na ni v magazínu Top Star na Primě její dlouholetá kamarádka Magda Pietrasová, která divákům také ukázala obyčejný kufřík, který skrýval černobílé akty.

Fotografie, které jasně dokládají, že Májová se skutečně neměla za co stydět, jsou nyní uloženy v Národním filmovém archivu. Že Májová byla pořádná divoška dokládá nejen to, že poprvé se vdávala ve svých sedmnácti letech, ale také to, že celý život chodila bez kalhotek!

Marihuanu kouřila proti bolesti

Májová, vlastním jménem Weingärtnerová, od devádesátých let žila ve Spojených státech. Přivedl ji sem její druhý manžel. A život na Západě si paní Stella uměla vychutnat. Milovala casina, hrála automaty, ráda se koupala, zbožňovala slunce, pořád se opalovala. "V domě měla svůj bazén," doplnila Pietrasová, která s Májovou udržovala kontakt až do její smrti.

I přes vysoké životní nasazení byla do posledních dnů svého života velmi vitální. Trápily ji ale silné bolesti. Co jí přesně bylo, tajila. Pietrasová ale vzpomíná, že měla problémy s odumíráním nervů u páteře. "Svěřila se nám, že kvůli bolesti si dá i cigaretu marihuany," prozradil malíř Petr Pavlík, který je manželem Magdy Pietrasové.

Fotogalerie
5 fotografií