Katolička se odvázala

Představitelka hlavní role Evy Dvořákové ze seriálu Vyprávěj Andrea Kerestešová (24) hodně mluví o tom, že pochází z hluboce věřící rodiny. Svoji profesi musela doma dlouho obhajovat. Na nahé scény ve filmu Rafťáci měla dokonce dublérku. Při tanci na plese České Miss ji ale současný přítel missky Jitky Válkové Míra Cipra v kole prohnul tak, že jí vyklouzlo celé poprsí. „Několik měsíců jsem se bála obléknout cokoli s výstřihem,“ svěřila.

Marta má talent

Zpěvačka Marta Jandová (36) se rozskotačila na jednom z finálových večerů soutěže Česko Slovensko má talent, kde vystupovala se svojí německou kapelou Die Happy. Na pódiu skákala tak, že jí vyskočila i bradavka. „Korzet mi oblékly stylistky a na zkoušce ještě držel. Vůbec jsem si nevšimla, co se při vystoupení stalo. Myslela jsem, že se propadnu studem a uteču,“ řekla Blesku.

Fotogalerie
3 fotografie

Snídaně na Rhodosu

Moderátorka Snídaně s Novou a sociální pracovnice Anička Lásková z Ordinace v růžové zahradě, herečka Marta Ondráčková (28), si vyrazila s maminkou na dovolenou na Rhodos. V hotelu byla spousta českých turistů, takže ji ani nepřekvapilo, když do Blesku přišla její fotografi e nahoře bez. „Musela jsem s tím počítat, ale abych měla bílé proužky na těle kvůli obavám z fotky v novinách? Tak to ne,“ reagovala. Na párty v Praze ještě ukázala, jaké nosí kalhotky.

Česká Paris se opět předvedla

Kdo neviděl aspoň jedno ňadro české Paris Hilton, modelky Agáty Hanychové (25), jako by nebyl. Naposledy bylo k vidění na otevření hubnoucího studia, kam si modelka oblékla top s tak odvážným výstřihem, že se malá nehoda dala čekat. Nakonec k ní přispěla kolegyně Hana Mašlíková. Když se Agátě snažila triko narovnat, povedl se jí opak. „Aspoň je jasné, že jsem opravdu nebyla na žádné plastice a moje bujné dekolty mají na svědomí speciální podprsenky,“ mávla rukou modelka.

Nahota v krvi

Diana Kobzanová se poprvé od doby, kdy nafotila snímky pro časopis Leo, rozhodla fotit nahá. A to na svůj první kalendář, který se stal jedním z nejkontroverznějších letošních počinů v showbyznysu. Nejenže ukázala ňadra a zadeček, ale navíc v prostředí zabijačky a dalších atributů české vesnice. Jen místo rozkroku pro tentokrát zvolila úsměvnou nadsázku a před klín nastavila pekáč s buchtami. „Šlo mi o humor a nadhled,“ vysvětlila.