Lechtivé snímky s minimem svršků i spodního prádla nafotila modelka s Ondřejem Pýchou v Miami, kde v té době byla na dovolené. „Ondra za mnou přijel do Ameriky, kde jsme vybírali celý produkční tým.

Z fotek jsem nadšená, jsou sexy, ale ne vulgární a hlavně jsou odlišné od těch, které znají lidé v Česku,“ vysvětlila Faltýnová. Její nadšení tolik nesdílel manžel Simon Štekl. „Měl výtku k některým fotkám, ale jinak se mu líbily,“ svěřila se Faltýnová. Faltýnová se v dráždivých pózách předvedla v plné kráse a její křivky po porodu jsou přímo výstavní.

784657:gallery:true:true

„Nějakou dobu jsem se nemohla zbavit tří kil a hlavně kvůli focení jsem byla každý den v posilovně a podařilo se mi shodit i o kilo víc, než jsem chtěla,“ svěřila Faltýnová, která se možná objevila nahá naposledy. „Třeba za pět let bych nic podobného nenafotila, na to bych už nebyla stavěná,“ smála se.

Faltýnová také přiznala, že cesta k fotografiím pro pánský magazín byla trnitá. „S Playboyem jsme se pokoušeli dohodnout celé tři roky, fotky jednou vznikly, ale nakonec zůstaly v šuplíku,“ řekla Petra s tím, že hlavním problémem byly finance. Částku, za kterou se svlékla, ale nechtěla prozradit. „Za padesát tisíc bych to opravdu nedělala,“ uzavřela.

Fotogalerie
10 fotografií